7.12.2011

Kotipolttoisia heksoja

Tuoreimman session edistysaskeleet ovat pieniä mutta itse tehtyjä.
Kaivoin komeron perukoilta muutama vuosi sitten ostamani heksapohjat ja polystyreenilevyn. Metallilaattaa mallina käyttäen raapustin ulkomitat levyn pintaan kahta heksaa varten ja viipaloin palat irti.

Hetken ihmeteltyäni päätin, että tasainen lätty ei kelpaa ja mittasin kuusi suikaletta reunoja varten. Puljasin ne paikoilleen mitenkuten ja koetin vähän leikellä niitä muotoonkin. Jostain syystä jälki ei ollut ihan niin siistiä kuin toivoin :p Koeistutin molemmat 'Mechit paikoilleen ja sain huomata, että Hellbringerille reunat olivat vähän turhan korkeat mutta että Summoner sopi paikalle paremmin. Ehkä syynä oli, se että niiden omien pikkujalustojen kulmat olivat erilaiste ja käikäleet asettuivat paikalleen hippasen erilailla.

No, toista verten piti leikellä uudet palaset mutta pienempinä. Ne sopivat jotenkin siistimmin alustalle, mutta jättivät pienet aukot kulmiin. Ei mitään, mitä ei saisi helpohkosti korjattua!


Meikäläisen scratchbuildaustaidot ovat harjoittamattomat, joten pinnat olivat kovin rosoiset. Tärväsin hyvän hetken reunoja tasaisemmiksi viilatessa. Tätä materiaalia sai sentään työstettyä helposti, joten ei tarvinnut turvautua voimasanoihin ja -työkaluihin. Näyttivätpä paremmilta näin.



Kauniiksi lopuksi maalasin näkyvät pinnat Tamiyan Flat Brownilla ja sen kuivuttua löin 'Mechit paikoilleen. Eiköhän noista ihan hyviä tullut.
Seuraavaksi pohjat täyttöön ja BattleTech IntroBox -projekti päätökseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti