12.1.2012

Uusi kyhäilyvuosi '12 alkaa taas poikkeavasti

Vuosi vaihtui, entäs sitten?
Talviloma on ohi ja vuoden ykkösviikko meni sangen riemukkaissa muuttoprojektin merkeissä. Sen takia pukkasinkin nuo viimeiset n postausta ajastukseen jo ennen lomaa. Tässähän nämä päivät ovat menneet, purkaessa, lajitellessa ja siirtäessä. Onneksi se on jo ohi.


Miesluolankuvatus
Työtila on sentään olevinaan jonninmoinen, saa nähdä, onko tästä oikeasti mihinkään. Nurkkaan jouduin, tietysti. Ankarassa vaiheessa tämä koko kämppä on, joten aika näyttää. Ensi viikosta joutunee rakentelemaan lisää huonekaluja, mutta ehkä se ei vie koko viikkoa?



Pukki toi boksin
Joulupukki kävi pudottamassa kiltille projektimutisijalle lisää rakenneltavaa. Mieltälämmittävästi jotain ihan uudenlaista taas, niin kuin viimekertainen puolitelavaunukin. Tarkemmin sanoen Italerin M10 "Achilles".
Italerin seteistä minulla ei ole kovin paljoa kokemusta, jos nyt oikein muistan niin sWS mit Panzerwerfer 42 oli aika karmea. Vaan annetaan tälle mahdollisuus! Vaihteeksi purkkikin on jotain muuta kuin sakemannien kalustoa niin voi taas arpoa ihan rauhassa. Toki tuostakin olisi voinut lähteä tekemään sotasaalisvehjettä, mutten taida kumminkaan.
Niin ja pikkumiehet puuttuvat harmillisesti, vaikka kannen perusteella voisi muuta luulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti